Sunrise on a Sea of Galilee.jpg

Reizen met Christenen Voor Israël

Actie voorjaar 2021

Boeken zonder aanbetaling 

Kosteloos annuleren tot 2 maanden voor vertrek

 View From Top Of Ancient Walls Surround

Reis 21201

Israel in de Voorjaarsvakantie 

20 - 27 Februari 2021

8 reisdagen

De voorjaarsreis is bij uitstek geschikt voor gezinnen of families die met elkaar een reis naar Israël willen maken en/of mensen die aan de schoolvakanties gebonden zijn. De data van deze reis vallen dan ook samen met de officiële voorjaarsvakantie van de scholen. Tijdens deze reis bezoeken we veel plaatsen die in de Bijbel voorkomen. De rijke geschiedenis van Israël is in het hele land zichtbaar en de namen van steden en dorpen herinneren ons aan de verhalen in de Bijbel. Daarnaast maken we ook kennis met de meer recente geschiedenis van Israël en het Joodse volk. De ontmoeting met de inwoners zelf zal niemand onberoerd laten. We beginnen deze reis in Jeruzalem, de unieke hoofdstad van Israël, gaan vervolgens naar de woestijn en eindigen in Tel Aviv. Tijdens de dagen in Jeruzalem is er ook vrije tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Al met al een afwisselend programma voor jong en oud.

€ 1.345,-

prijs per persoon

Reis 20102 

Lentereis

15 - 24 Maart 2021

10 reisdagen

In het voorjaar is de natuur en zijn de landstreken van Israël op z’n mooist. Alles bloeit en groeit. In het noorden en oosten zijn veel trekvogels te zien. In Jeruzalem zullen we de eeuwenoude stad ‘proeven’. Jeruzalem is al meer dan drieduizend jaar de hoofdstad van Israël en sinds 1967 gelukkig ook weer ongedeeld. Die lange geschiedenis is terug te vinden in de vele archeologische vondsten. We gaan ook richting het zuiden van Israël. De eerste dagen van de reis brengen we door rond het Meer van Galilea, waar we veel plaatsen en bezienswaardigheden zullen bekijken die genoemd worden in het Nieuwe Testament. We ontdekken bijzondere plekken in woestijn van Judea, zoals Massada en Engedi, maar zullen ook ervaren hoe het is om op het zoute water van de Dode Zee te drijven. Op de laatste dag van deze reis rijden we via Sderot naar Tel Aviv. Al met al een boeiende reis met een geopende Bijbel.

prijs per persoon

€ 1.795,-

Reis 20103 

Meivakantie

26 April - 05 Mei 2021

10 reisdagen

De meivakantie vormt voor steeds meer mensen een prima gelegenheid om als gezin op vakantie te gaan. Daarom ook deze reis naar Israël. Een prachtige gelegenheid om in een bijzondere periode het Beloofde Land te bezoeken. We bezoeken o.a. de kibboets waar Israëls eerste premier, David Ben-Gurion woonde. We zien hoe vandaag de dag nog steeds nieuwe immigranten aankomen, integreren en deel worden van de jonge Joodse staat en genieten van een mooie licht- en geluidsshow op de oude muren van Jeruzalem. Daarnaast gaan we op een stoere jeepsafari door de Negevwoestijn, bezoeken we een Bijbelse dierentuin, drijven we in de Dode Zee en is er op genoeg andere plaatsen ook gelegenheid om een duik te nemen! Kortom, een vakantie met voor elk wat wils!

prijs per persoon

€ 1.795,-

Solidariteitsreizen 

naar Israël

Ook in 2019 organiseert Christenen voor Israël in samenwerking met Reli Reizen weer een aantal mooie reizen naar Israël om het Joodse volk een hart onder de riem te steken.

 

Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld.

 

Wij ontmoeten ook de bewoners van Israël en hopen hen met ons bezoek te mogen bemoedigen omdat we in een bijzondere tijd leven. God vervult zijn beloften aan Israël.

 

Uniek

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Door jarenlange intensieve contacten met de inwoners van Israël kunnen we ook komend jaar een reeks unieke reizen naar Israël aanbieden tegen betaalbare prijzen.

 

Voor ons als organisatie is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het Beloofde Land bezoeken en ter plekke zien hoe het er in werkelijkheid uitziet. En dat alles met een geopende Bijbel.

 

Verder spelen de ontmoetingen met de bewoners en de bezoeken aan de projecten die vanuit Christenen voor Israël worden ondersteund een belangrijke rol. Op deze manier proberen wij onze solidariteit met het land en volk Israël te laten zien.

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2020 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel