Reizen met Christenen Voor Israël

Reis 21201

Israel in de Voorjaarsvakantie 

20 - 27 Februari 2021

8 reisdagen

De voorjaarsreis is bij uitstek geschikt voor gezinnen of families die met elkaar een reis naar Israël willen maken en/of mensen die aan de schoolvakanties gebonden zijn. De data van deze reis vallen dan ook samen met de officiële voorjaarsvakantie van de scholen. Tijdens deze reis bezoeken we veel plaatsen die in de Bijbel voorkomen. De rijke geschiedenis van Israël is in het hele land zichtbaar en de namen van steden en dorpen herinneren ons aan de verhalen in de Bijbel. Daarnaast maken we ook kennis met de meer recente geschiedenis van Israël en het Joodse volk. De ontmoeting met de inwoners zelf zal niemand onberoerd laten. We beginnen deze reis in Jeruzalem, de unieke hoofdstad van Israël, gaan vervolgens naar de woestijn en eindigen in Tel Aviv. Tijdens de dagen in Jeruzalem is er ook vrije tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Al met al een afwisselend programma voor jong en oud.

prijs per persoon

€ 1.345,-

Reis 20206 

Ontdek het Hartland van Israel

12 - 22 Oktober 2020

11 reisdagen

De belangrijkste plaatsen, die wij kennen vanuit de Bijbelverhalen, zijn gelegen op de bergen van Israël. Daar liggen de landstreken Samaria – in het noorden – en Judea – in het zuiden. En in het midden de hoofdstad Jeruzalem. 

 

Namen als Hebron, Shiloh, Sichem, Tekoa klinken ons bekend in de oren. Ze bevinden allemaal in het hartland van Israël, al in de tijd van Abraham, Isaac en Jacob, de aartsvaders, meerdere malen aan hen beloofd door de Heere God, om daar te wonen met hun nageslacht.

 

In 1967 heeft het wonder van de eenwording van het land zich opnieuw voltrokken. Een bezoek aan dit deel van het land maakt een onuitwisbare indruk.

prijs per persoon

€ 1.985,-

Solidariteitsreizen 

naar Israël

Ook in 2019 organiseert Christenen voor Israël in samenwerking met Reli Reizen weer een aantal mooie reizen naar Israël om het Joodse volk een hart onder de riem te steken.

 

Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld.

 

Wij ontmoeten ook de bewoners van Israël en hopen hen met ons bezoek te mogen bemoedigen omdat we in een bijzondere tijd leven. God vervult zijn beloften aan Israël.

 

Uniek

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Door jarenlange intensieve contacten met de inwoners van Israël kunnen we ook komend jaar een reeks unieke reizen naar Israël aanbieden tegen betaalbare prijzen.

 

Voor ons als organisatie is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het Beloofde Land bezoeken en ter plekke zien hoe het er in werkelijkheid uitziet. En dat alles met een geopende Bijbel.

 

Verder spelen de ontmoetingen met de bewoners en de bezoeken aan de projecten die vanuit Christenen voor Israël worden ondersteund een belangrijke rol. Op deze manier proberen wij onze solidariteit met het land en volk Israël te laten zien.

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2020 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel