© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

Reizen met Christenen Voor Israël

19008

Chanoeka reis 2019

13 - 19 december 2019

7 reisdagen

Op 17 december a.s. zal in de Israëlische stad Sderot (langs de grens met Gaza) de elf meter hoge, davidstervormige menora van Christenen voor Israël worden onthuld en aangestoken.

 

De menora wordt cadeau gedaan aan Sderot en krijgt er een permanente plek. . Speciaal voor deze gelegenheid organiseert Christenen voor Israël van 13-19 december een bijzondere reis. En u kunt mee!

prijs per persoon

€ 895,-

Reis 20201

Israël in de voorjaarsvakantie

22 - 29 februari 2020

8 reisdagen

Tijdens deze reis bezoeken we veel plaatsen die in de Bijbel voorkomen.

 

De rijke geschiedenis van Israël is in het hele land zichtbaar en de namen van steden en dorpen herinneren ons aan de verhalen in de Bijbel. 

prijs per persoon

€ 1.395,-

Reis 20202 Israëlreis vanuit België

8 - 18 maart 2020

9 reisdagen

Bent u nooit eerder in Israël geweest? Dan is deze reis het meest geschikt om kennis te maken met het land. Maar ook als u er al eerder was, zult u tijdens deze achtdaagse rondreis nieuwe ontdekkingen doen. De tocht voert langs plaatsen die we kennen uit de Bijbel. 

€ 1.745,-

prijs per persoon

Reis 20203 

Lentereis

In het voorjaar is de natuur en zijn de landstreken van Israël op z’n mooist. Alles bloeit en groeit. In het noorden en oosten zijn veel trekvogels te zien. Deze rondreis vindt plaats vlak voor het christelijke Paasfeest en het Joodse Pesach

prijs per persoon

€ 1.765,-

23 maart - 1 april 2020

10 reisdagen

 

Reis 20204 Israël in de Meivakantie

27 April - 05 Mei 2020

9 reisdagen

Als u nog niet eerder in Israël bent geweest, is ‘Israël in Vogelvlucht’ een uitstekende manier om kennis te maken met het land en de bevolking.

 

Maar ook als u Israël al eerder bezocht heeft, biedt deze reis voldoende nieuwe ontdekkingen.

prijs per persoon

€ 1.695,-

Reis 2020

Vrouwenreis 

07 - 15 Juli 2020

9 reisdagen

Een bezoek aan het hart van het Bijbelse land is onvergetelijk, zeker wanneer vrouwen uit Nederland ontmoetingen hebben met vrouwen in Israël. We beginnen onze reis in Galilea en gaan vervolgens naar Jeruzalem.

 

Vanuit Jeruzalem bezoeken we het ‘Hartland van Israël’, Judea en Samaria. Uiteraard verkennen we ook Jeruzalem.

 

Tijdens deze reis zullen persoonlijke ontmoetingen met vrouwen die in het land van de Bijbel wonen de rode draad vormen.

prijs per persoon

€ 1.625,-

Reis 20206 

Ontdek het Hartland van Israel

12 - 22 Oktober 2020

11 reisdagen

De belangrijkste plaatsen, die wij kennen vanuit de Bijbelverhalen, zijn gelegen op de bergen van Israël. Daar liggen de landstreken Samaria – in het noorden – en Judea – in het zuiden. En in het midden de hoofdstad Jeruzalem. 

 

Namen als Hebron, Shiloh, Sichem, Tekoa klinken ons bekend in de oren. Ze bevinden allemaal in het hartland van Israël, al in de tijd van Abraham, Isaac en Jacob, de aartsvaders, meerdere malen aan hen beloofd door de Heere God, om daar te wonen met hun nageslacht.

 

In 1967 heeft het wonder van de eenwording van het land zich opnieuw voltrokken. Een bezoek aan dit deel van het land maakt een onuitwisbare indruk.

prijs per persoon

€ 1.985,-

Solidariteitsreizen 

naar Israël

Ook in 2019 organiseert Christenen voor Israël in samenwerking met Reli Reizen weer een aantal mooie reizen naar Israël om het Joodse volk een hart onder de riem te steken.

 

Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld.

 

Wij ontmoeten ook de bewoners van Israël en hopen hen met ons bezoek te mogen bemoedigen omdat we in een bijzondere tijd leven. God vervult zijn beloften aan Israël.

 

Uniek

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Door jarenlange intensieve contacten met de inwoners van Israël kunnen we ook komend jaar een reeks unieke reizen naar Israël aanbieden tegen betaalbare prijzen.

 

Voor ons als organisatie is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het Beloofde Land bezoeken en ter plekke zien hoe het er in werkelijkheid uitziet. En dat alles met een geopende Bijbel.

 

Verder spelen de ontmoetingen met de bewoners en de bezoeken aan de projecten die vanuit Christenen voor Israël worden ondersteund een belangrijke rol. Op deze manier proberen wij onze solidariteit met het land en volk Israël te laten zien.