top of page

Over Reli Reizen

uw Israël reisspecialist

Reizen naar Israël voor u op maat gemaakt

Reli Reizen is gespecialiseerd in het creëren van reizen op maat en stelt ook voor u het ultieme programma samen op basis van de wensen die u zelf aangeeft.
 
Wilt u een reis boeken naar Israel en heeft u tot nu toe nog geen reis kunnen vinden die helemaal aansluit bij uw behoeften? Dan heten wij u van harte welkom! Wij organiseren al meer dan 15 jaar reizen naar Israel en garanderen een perfecte match met uw wensen.
 
Wilt u met een groep rondreizen of juist individueel? Wilt u zelf in een auto op pad of wilt u begeleiding van een gids? Of heeft u vooral behoefte om aan het strand te liggen? Wat de behoeften van u en/of uw reisgenoten ook zijn: u beslist zelf uw tempo, locaties, het budget en of u individueel reist of in een groep.
Wij verlenen al jaren services op maat aan particulieren, organisaties en aan andere bekende reisbureaus in Nederland.In de afgelopen 15 jaar hebben wij gemiddeld 50 groepsreizen per jaar georganiseerd, zowel voor verschillende bekende Christelijke organisaties waaronder “Christenen voor Israël” , veel kerkelijke gemeentes, jeugd groepen, groepen voor gehandicapten, als wel voor andere doelgroepen uit Joods Nederland en professionele delegaties.
 
Ons sterke relatie met leveranciers zoals luchtvaartmaatschappijen, hotels, touroperators en gidsen met wie we in de loop der jaren een goede vertrouwensband hebben opgebouwd, stelt ons in staat een grote variëteit aan services aan te bieden op hoog niveau en met de meest nieuwe recente informatie.
 
Dankzij deze goede relaties kunnen we bijvoorbeeld scherpe prijzen voor tickets aanbieden en is het ook mogelijk om bij ons losse overnachtingen te boeken of alleen een auto te huren.
Heeft u méér wensen dan alleen het boeken van bijvoorbeeld een ticket, aarzel dan niet gebruik te maken van onze specialiteit: het creëren van uw eigen reis, helemaal op maat!
 
Laat ons u inspireren met een reis op basis van uw wensen, zodat u kunt genieten van uw meest ideale verblijf in Israel.
bottom of page