top of page

Reizen naar én in Israël

Israël, een bestemming van wereldklasse

De architectuur en ook de religieuze en culturele attracties zijn zeer bijzonder. Degenen die behoefte hebben aan avontuur hebben de mogelijkheid om spectaculaire landschappen te ontdekken, te duiken in de Golf van Eilat met haar prachtige koraalriffen of paard te rijden in de bossen van Galilea.

De belangrijkste steden van Israel zijn Jerusalem, de hoofdstad, Tel Aviv, een internationaal metropool en Haifa, een grote havenstad en industrieel centrum. Toeristen die liever een kibboets bezoeken of andere rustieke bestemmingen, hebben een grote keuze in vakanties in landelijke sferen, ver verwijderd van steden, ín of vlakbij de natuur.

Israël, historie, natuur en gastvrijheid

Ontdek de historische plekken van het land waar de Bijbel werkelijk tot leven komt en waar de oude geschiedenis uw bezoek bij iedere stap vergezelt. De Vallei van Elah waar David Goliath versloeg, de Tabor berg, de plaats van de transfiguratie, Jerusalem, en de Heilige plaatsen rond het meer van Galilea om enkele voorbeelden te noemen.

Bekijk de overblijfselen van de kruisvaarderskastelen en wandel over de geplaveide paden in de ondergrondse tunnels die gebouwd zijn door de Tempeliers.

 

Of wandel van de nieuwe opgravingen van de David stad door de recent ontdekte tunnel naar de Westelijke (klaag)muur. Of ervaar het koninklijke elan van de Kotel, het laatste restant van de Tweede Tempel.

U kunt tochten maken waarbij u de stilte van de woestijn met zijn majestueuze bergen, afwisselt met de gezelligheid van Uw overnachting plaats in die woestijn.

Aanschouw schitterende watervallen in verborgen valleien en zie hoe duizenden trekvogels migreren vanaf en naar de wereldberoemde Chula Vallei.

Proef druiven direct van de wijnrank bij wijnkelders van wereldformaat die verspreid zijn over het hele land en laat met hand gemaakte pita u smaken terwijl u geniet van de ongeëvenaarde Druzen gastvrijheid.

bottom of page