top of page

Privé rondreizen in Israël met een gids

privé rondreis met gids

- 8 dagen -

8 dagen / 7 nachten 

2 - 8 personen

Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Jerusalem, de Dode Zee, de Jordaan Vallei en Nazareth.

vanaf € 2.335,-

per persoon

Bij 4 personen

privé rondreis met gids

- 10 dagen -

10 dagen / 9 nachten 

2 - 8 personen

Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Jerusalem, de Dode Zee, de Negev Woestijn, Galilea, de Jordaan Vallei en Nazareth.

vanaf € 2.685,-

per persoon

Bij 4 personen

privé rondreis met gids

- 15 dagen -

15 dagen / 14 nachten 

2 personen

Hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan Jerusalem, de Dode Zee, de Negev Woestijn, , Eilat Galilea, de Jordaan Vallei en Nazareth.

 

De laatste 4 dagen in Eilat van de reis kunt u naar eigen inzicht indelen.

vanaf € 3.735,-

per persoon

bij 4 personen

Uw persoonlijke gids in Israël

Steeds meer mensen weten de weg naar Israël te vinden en misschien is het nu ook voor u eens de goede tijd?

 

Het mooiste is toch om met een kleine groep onder deskundige leiding je eigen plan te trekken.

Wij werken samen met Israëlgids.nl. Ooit opgestart door Ja’acov Nof met meer dan 45 jaar ervaring als gids voor Israel reizen en vandaag samenwerkend met een aantal andere top gidsen die hun eigen privé auto hebben.

Zij zijn gespecialiseerd in een groot kader van onderwerpen van Christendom, Jodendom, Bijbelse plaatsen, Geschiedenis, Archeologie, natuur, ecologie en nog veel meer. Ze spreken allen Nederlands.

Wat de praktische kant betreft: U reist in een luxe minibus met airco, met plaats voor tot 7 personen, maar ook voor grotere gezelschappen kunnen wij grotere minibussen regelen met gids. 

Het aantal personen op zo'n reis kan oplopen tot het aantal dat U zelf vast stelt. Maar ook voor grotere aantallen vinden we een comfortabele oplossing.

 

Het unieke van onze manier van reizen is dat wij een reis opbouwen volgens de wensen van de mensen en geen standaardprogramma voorschotelen. Bij ons kunt u uw eigen groepsreis samenstellen, maar ook met z’n tweetjes komen of met uw gezin.

Zo als al eerder vermeld: Een van onze medewerkers kan bij U thuis komen om samen met U en vrienden of gezin de reis samen te stellen hierbij rekening houdend met ieders wensen.

 

Dus eigenlijk is het een privé reis met persoonlijke, professionele begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat je als groep elkaar kent en daarom voegen wij nooit individuele gasten toe.

De kosten

Wij maken programma’s op maat en daarom is het best lastig om kant en klare prijzen te noemen. Toch kunnen we ons voorstellen, dat u graag enig idee wilt hebben van de prijzen. Daarom werken we drie mogelijke reizen wat verder uit, wel te verstaan: als voorbeeld!

Deze richtprijzen zijn per persoon en geldig tot 21 december 2023.

Mocht U vragen hebben over prijzen na deze datum, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

De drie mogelijkheden die we uitwerken, zijn een 8-daagse reis, een 10-daagse reis en een 15-daagse reis. De prijs per persoon hangt af van het aantal deelnemers, zoals te lezen in onderstaande tabel. Onderaan in elke kolom vindt u beschrijving van wat je tijdens een reis van die lengte kunt gaan doen.

Niet inbegrepen:

 • Entreegelden
  Omdat we nooit precies weten wat u ten slotte in de praktijk wel of niet gaat doen, zijn deze bedragen nooit inbegrepen. Gebaseerd op deze programma’s is het tussen € 40 en € 80 per persoon. Wij doen dit eigenlijk nooit inclusief omdat het goedkoper is ter plaatse te betalen. Op deze manier betaalt u alleen voor de plaatsen die u echt bezoekt. Het is een privé toer en u kunt onderweg de inhoud van de dagen veranderen als u dat zou willen!

 

 • Lunches
  Die kunt u zo goedkoop of duur maken als u wilt . We stoppen ergens en u kunt een broodje eten of een Falafel, of een kop soep met een broodje. En mocht iemand enorme trek krijgen, dan kan hij ook een warme maaltijd nemen. Het is bijna altijd zelfbediening, dus u bent tot niets verplicht.

   

 • Uw persoonlijke verzekeringen

 • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per factuur

 • Bijdrage SGR € 5,00 per persoon

 • Fooien

 • Persoonlijke uitgaven

Kosten

Contactgegevens

Amstel 43

1011 PW Amsterdam

020 - 40 44 413

info@relireizen.nl

KvK. 6378868

openingstijden:

ma. t/m don. 9:00 - 17:00

vrijdag 9:00 - 15:00

Contact

Wilt u een offerte of heeft uw vragen over privé rondreizen met een gids, vul dan het formulier in, mail naar  info@relireizen.nl of bel 020 - 40 44 413.

Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page