© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

Groepsreizen naar Israël op maat

Reizen met Christenen voor Israël (CVI)

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld. 

City Break

maar anders

Als u kiest voor de Citybreak Tel Aviv & Jeruzalem van Reli Reizen, kiest u voor een populair klassieke Citybreak, maar met een twist. 

Ochtend's in Jerusalem kunnen genieten van een cultuur historisch programma onder begeleiding van een gids. Vanaf de middag kunt u de dag op gehele eigen wijze invullen...... 

Naar Israel

met ds. Noordzij

28 April 2020

Heb je ook dat verlangen om Israël te bezoeken? 
Het land waar de geschiedenis tot leven komt? 
Het land dat vandaag de dag bijzonder actueel in ontwikkeling is? Waar de natuur zo adembenemend mooi is? 

Ga dan mee op reis van 28 april t/m 7 mei 2020. 

Reizen met

Ds Orlando Bottenbley

22 April 2020

Ga mee naar Israël in de voetstappen van Jezus - 

olv de bekende prediker Orlando Bottenbley. 

 

Het bijzondere van een reis naar Israël is dat de wereld van de Bijbel veel meer opengaat en begint te leven. Tijdens een boottocht over het Meer van Galilea voel je dat je bent op de plaats waar de Here Jezus zo vaak met zijn discipelen is geweest en waar Hij op indrukwekkende wijze vele wonderen heeft verricht. Wij zien de plaats waar Hij Zijn aangrijpende Bergrede heeft gehouden......

Baptistengemeente

de Fontein Emmeloord

04 Mei 2020

Wilt u het land Israël met al haar prachtige plaatsen en bezienswaardig- heden niet alleen zien, maar het Beloofde Land ook beleven? Dan is deze reis iets voor u! Tijdens de reis krijgt u deskundige uitleg van een Nederlands sprekende gids. U bezoekt de plaatsen die u kent vanuit de Bijbel, waaronder: Kapernaüm, de Berg der Zaligsprekingen, Tabgha en we maken een boottocht over het Meer van Galilea. Uiteraard staat ook de indrukwekkende stad Jeruzalem met al haar hoogtepunten, zoals de Olijfberg, Klaagmuur en Graftuin op het programma.

Bethelgemeente Drachten 2020

12 Okt 2020

Israël is een ronduit bijzonder land. De ervaring leert: Wie er eenmaal geweest is, wil nog eens terug! En hoewel de huidige staat Israël pas in 1948 is opgericht – tegen de achtergrond van de vernietigende Holocaust – kent zij tegelijk reeds een eeuwenlange geschiedenis. Met het ‘Bijbelse’ deel van deze geschiedenis zijn wij vanuit ons geloof verbonden. Door een bezoek aan het ‘beloofde land’ komen verhalen uit Oude en Nieuwe Testament op een nieuwe manier tot leven. De persoon en het leven van Jezus Christus krijgen context en beeld. Ga met ons mee op reis door dit land van melk en honing, falafel en humus! Het zal je geloof én je leven verrijken. 

Reizen naar Israël met uw eigen groep

Al vele jaren verzorgen wij groepsreizen voor mensen die vanuit de kerk een reis naar Israël willen maken.

 

De tientallen jaren ervaring die wij met deze reizen hebben maakt dat deze reizen helemaal afgesteld zijn op de wensen van de groep.

De reizen kunnen zo lang of kort zijn als U wilt. In overleg met U stellen wij een programma vast. Wij begeleiden de voorbereiding en er is altijd een voorbereidingsavond  waar wij aanwezig zijn.

 

Ook groepsreizen voor mensen die een andere gezamenlijke  interesse hebben zoals , een zangkoor, wandel tochten, sportieve reizen natuur, vogels, archeologie, wijn, koken etc. kunnen wij aanbieden. Ook dit soort reizen verzorgen wij al jaren. 

 

Als U contact opneemt met ons zullen wij U graag voorlichten over de vele mogelijkheden.

Contactgegevens

Amstel 43

1011 PW Amsterdam

020 - 40 44 413

info@relireizen.nl

KvK. 6378868

openingstijden:

ma. t/m don. 9:00 - 17:00

vrijdag 9:00 - 15:00

Contact