© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

Groepsreizen naar Israël op maat

Reizen met Christenen voor Israël (CVI)

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld. 

reis 19008 Chanoekareis 2019

Op 17 december a.s. zal in de Israëlische stad Sderot (langs de grens met Gaza) de elf meter hoge, davidstervormige menora van Christenen voor Israël worden onthuld en aangestoken.

Een indrukwekkende reis onder leiding van Rita Quartel.

City Break

maar anders

Als u kiest voor de Citybreak Tel Aviv & Jeruzalem van Reli Reizen, kiest u voor een populair klassieke Citybreak, maar met een twist. 

Ochtend's in Jerusalem kunnen genieten van een cultuur historisch programma onder begeleiding van een gids. Vanaf de middag kunt u de dag op gehele eigen wijze invullen. 

In Tel Aviv is er geen programma of gids. U kiest zelf hoe u van de rijkdom wilt genieten die de stad te bieden heeft. 

Ondernemers 2020

Opnieuw hebben we een mooie reis naar Israël voor u samengesteld.

 

Twee hoogtepunten van deze reis zijn in ieder geval de opening van de door u betaalde sporttoestellen in het opvangcentrum voor nieuwe immigranten in Carmiel en de opening van de eveneens met uw steun gebouwde accommodatie van Yediddim (die tevens dient als schuilplaats tegen raketten).

 

Bij de Stichting Eden hopen we tijdens ons bezoek een tweede bakkerswagen in gebruik te nemen. Uiteraard is er veel ruimte voor ontmoeting onderling én met mensen in Israël. 

Reizen met

Ds Orlando Bottenbley

Ga mee naar Israël in de voetstappen van Jezus - 

olv de bekende prediker Orlando Bottenbley. 

 

Het bijzondere van een reis naar Israël is dat de wereld van de Bijbel veel meer opengaat en begint te leven. Tijdens een boottocht over het Meer van Galilea voel je dat je bent op de plaats waar de Here Jezus zo vaak met zijn discipelen is geweest en waar Hij op indrukwekkende wijze vele wonderen heeft verricht. Wij zien de plaats waar Hij Zijn aangrijpende Bergrede heeft gehouden......

Reizen naar Israël met uw eigen groep

Al vele jaren verzorgen wij groepsreizen voor mensen die vanuit de kerk een reis naar Israël willen maken.

 

De tientallen jaren ervaring die wij met deze reizen hebben maakt dat deze reizen helemaal afgesteld zijn op de wensen van de groep.

De reizen kunnen zo lang of kort zijn als U wilt. In overleg met U stellen wij een programma vast. Wij begeleiden de voorbereiding en er is altijd een voorbereidingsavond  waar wij aanwezig zijn.

 

Ook groepsreizen voor mensen die een andere gezamenlijke  interesse hebben zoals , een zangkoor, wandel tochten, sportieve reizen natuur, vogels, archeologie, wijn, koken etc. kunnen wij aanbieden. Ook dit soort reizen verzorgen wij al jaren. 

 

Als U contact opneemt met ons zullen wij U graag voorlichten over de vele mogelijkheden.

Contactgegevens

Amstel 43

1011 PW Amsterdam

020 - 40 44 413

info@relireizen.nl

KvK. 6378868

openingstijden:

ma. t/m don. 9:00 - 17:00

vrijdag 9:00 - 15:00

Contact