Groepsreizen naar Israël op maat

Reizen met Christenen voor Israël (CVI)

Naar Israël ga je met Christenen voor Israël! Onze reizen zijn niet alleen een geweldige ervaring of een onvergetelijke ontmoeting met het land waarin zich alle bijbelverhalen hebben afgespeeld. 

Bethelgemeente Drachten 2020

12 Okt 2020

Israël is een ronduit bijzonder land. De ervaring leert: Wie er eenmaal geweest is, wil nog eens terug! En hoewel de huidige staat Israël pas in 1948 is opgericht – tegen de achtergrond van de vernietigende Holocaust – kent zij tegelijk reeds een eeuwenlange geschiedenis. Met het ‘Bijbelse’ deel van deze geschiedenis zijn wij vanuit ons geloof verbonden. Door een bezoek aan het ‘beloofde land’ komen verhalen uit Oude en Nieuwe Testament op een nieuwe manier tot leven. De persoon en het leven van Jezus Christus krijgen context en beeld. Ga met ons mee op reis door dit land van melk en honing, falafel en humus! Het zal je geloof én je leven verrijken. 

Reizen naar Israël met uw eigen groep

Al vele jaren verzorgen wij groepsreizen voor mensen die vanuit de kerk een reis naar Israël willen maken.

 

De tientallen jaren ervaring die wij met deze reizen hebben maakt dat deze reizen helemaal afgesteld zijn op de wensen van de groep.

De reizen kunnen zo lang of kort zijn als U wilt. In overleg met U stellen wij een programma vast. Wij begeleiden de voorbereiding en er is altijd een voorbereidingsavond  waar wij aanwezig zijn.

 

Ook groepsreizen voor mensen die een andere gezamenlijke  interesse hebben zoals , een zangkoor, wandel tochten, sportieve reizen natuur, vogels, archeologie, wijn, koken etc. kunnen wij aanbieden. Ook dit soort reizen verzorgen wij al jaren. 

 

Als U contact opneemt met ons zullen wij U graag voorlichten over de vele mogelijkheden.

Contactgegevens

Amstel 43

1011 PW Amsterdam

020 - 40 44 413

info@relireizen.nl

KvK. 6378868

openingstijden:

ma. t/m don. 9:00 - 17:00

vrijdag 9:00 - 15:00

Contact

© 2019 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel

© 2020 | Reli Reizen / Webdesign byMichiel